Després dels resultats del cap de setmana passat, el primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua ja no té cap opció de classificar-se per disputar el play-off d’ascens. Els perpetuencs van perdre divendres a casa per 5 a 9 contra el Vilassar.

Al minut 4, els visitants van fer el 0 a 1 amb un xut que va sorprendre el porter local, Dani Gispert. Erik va empatar tres minuts després, però el Vilassar va marcar de seguida dos gols. Al minut 15, un jugador del Vilassar va aprofitar una errada defensiva dels locals per aconseguir l’1 a 4. Eloy, amb un gran xut, va reduir les diferències. Dilme va estavellar un llançament contra el pal i, abans del descans, Vera va marcar el 3 a 4. Al començament de la segona part, Dani Gispert va aturar un penal i, en la següent jugada, Dilme va empatar. El Santa Perpètua no va aprofitar el cop anímic d’igualar un partit que tenia perdut, perquè el Vilassar es va tornar a distanciar amb dos gols. Els perpetuencs van donar moltes facilitats en defensa i els visitants van marcar tres gols més.

Al minut 18, Dilme va establir el definitiu 5 a 9. En la darrera fase del partit, va debutar Hugo, jugador del juvenil. L’entrenador del conjunt perpetuenc, Lluís Coll, no es mostrava gens satisfet amb el partit que havia fet el seu equip.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]