En la seva primera participació en la Champions League, Gerard Moreno s’ha ficat, amb el Vila-real, en les semifinals. L’equip groguet va fer bo ahir l’1 a 0 de l’anada per eliminar el Bayern de Munich en els quarts de final. Els alemanys van arribar a igualar l’eliminatòria amb un gol de Lewandowski al minut 52, però, quan semblava que s’hauria de disputar la pròrroga, Gerard Moreno va donar una gran assistència a Chukwueze, que va empatar al minut 88. El Vila-real, actual campió de l’Europa League, s’enfrontarà en semifinals al guanyador de l’eliminatòria entre el Liverpool i el Benfica. Avui es juga el partit de tornada amb avantatge dels anglesos d’1 a 3. Les semifinals es disputaran el 27 d’abril i el 4 de maig.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]