El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va debutar diumenge en la fase de permanència amb derrota a la pista del Sant Josep Obrer B. L'equip perpetuenc va perdre per 69 a 61.El primer quart va finalitzar amb un marcador de 17 a 11. Durant el segon quart va continuar el domini local. Al descans, el resultat era de 37 a 23.

El conjunt de Santa Perpètua va jugar millor en els dos darrers quarts. El tercer parcial va ser de 13 a 15 favorable als de la nostra localitat. En el darrer quart, el Santa Perpètua va competir i va estar ben a prop de sumar els dos punts que hi havia en joc, però els locals van estar una mica més encertats. Diumenge, l'equip perpetuenc jugarà a casa contra el Sant Andreu.

Per la seva part, el sènior masculí B jugarà el proper cap de setmana a la pista del Viladecavalls després de diverses jornades de descans.

I el sènior femení va guanyar diumenge el Sant Sadurní per 52 a 48 en la fase de classificació. El proper cap de setmana, rebrà la visita de l'altre equip del grup, l'ASME.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]