hola

 

Joves usuaris van realitzar una exhibició dimecres davant l’alcaldessa i de regidors i regidores de la Corporació en aquest nou espai situat al parc dels Ametllers. El regidor d’Esports, Julio Pérez, va explicar que la creació d’aquest parc ha estat una demanda d’un col·lectiu de joves que practiquen aquesta modalitat esportiva. “És una instal·lació que hem treballat amb ells i sembla que estan molt contents amb el resultat”, va assegurar.

En finalitzar l’exhibició, els joves es van apropar a la comitiva municipal per agrair-los la instal·lació d’aquest parc. “Per a nosaltres, la cal·listènia és un esport, un motiu de vida, i ens fa molta il·lusió tenir aquest parc nou”, va manifestar el seu portaveu, Roger Palmer, que també va afegir que “hem participat en el seu disseny i s’ha creat d’acord a les necessitats que hem plantejat”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Isabel Garcia, va assegurar que “ens ha sorprès molt els exercicis que fan i també els agraeixo que se’ns hagin acostat i ens hagin agraït el fet d’haver-los escoltat i haver atès la seva demanda”. La primera edil també va declarar que “hem vist un ambient molt agradable, de superació personal, de posar-se en bona forma i de relació entre els companys, espero que el gaudeixin molt i se’l facin seu”.

El responsable de l’empresa que ha dissenyat i subministrat el parc, José Antonio Nieto, va explicar que l’equipament «intenta conjugar tots els nivells d’entrenat i totes les edats per tal que tothom pugui entrenar en harmonia i en conjunt» i va afegir que “aquest esport té un índex alt de comunitat i fomenta el companyerisme i els hàbits saludables”. Nieto va manifestar que considera que és un parc “perfecte perquè està fet com anell al dit per als usuaris, que són amb els que l’hem treballat amb el suport de l’Ajuntament que el que ha volgut és complir amb les necessitats d’aquests joves”.

El Consistori té previst inaugurar oficialment aquest equipament el 3 de juny, en el marc de les activitats de la Festa de l’Esport.


Foto: Usuaris van realitzar ahir una exhibició / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]