El sènior de l'Sport Sala va empatar dissabte a casa a cinc gols contra l'Alella B, un equip que lluita per evitar el descens. El partit va ser molt igualat.

Al minut 1, Albert va xutar fora i va desaprofitar una clara oportunitat. Dos minuts després, els visitants, que ja havien avisat en una jugada anterior, van fer el 0 a 1.L'Sport Sala va reaccionar i va generar ocasions de gol. Al minut 7, Aleix, en una gran acció individual, va combinar amb Alonso i va empatar. L'Alella B es va tornar a posar per davant gràcies a una falta directa al minut 8.L'Sport Sala va empatar a dos al minut 13. Albert va recuperar una pilota i Medrano va marcar. A falta de quatre segons per al descans, Iván va aconseguir el 3 a 2 en anotar un doble penal.

Els visitants van sortir millor a la segona part i als 54 segons van fer el 3 a 3. Després, Iván, a porteria buida, va evitar el 3 a 4.Aleix va enviar una pilota al pal. L'Sport Sala va perdonar i l'Alella B va marcar el 3 a 4 de falta directa al minut 10. Poc després va ser expulsat un jugador visitant per doble groga i l'Sport Sala va aprofitar la superioritat numèrica momentània per empatar amb gol d'Aleix.El mateix Aleix va fer el 5 a 4 al minut 12. L'Alella B va fer lluir Marc Jiménez en diferents accions fins que, al minut 15, va empatar.A falta de 16 segons per al final, un xut d'Aleix va sortir desviat per molt poc en la darrera ocasió clara del partit.Un dels entrenadors del conjunt perpetuenc, Sebas Escámez, destacava precisament aquesta oportunitat.

El proper cap de setmana, l'equip de la nostra localitat jugarà a la pista del Racing Pineda.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]