El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua, amb la permanència assegurada, va perdre dissabte per 3 a 5 contra el Barberà-Andalucía B. Montilla va inaugurar el marcador al minut 15 i Sergio va fer el 2 a 0 al minut 25 aprofitant un regal de la defensa.El Barberà-Andalucía B, que està lluitant per no baixar, va reaccionar. Al minut 30, va arribar l'1 a 2. Sis minuts després, els visitants van empatar i, de seguida, van marcar el 2 a 3.

Al primer minut de la segona part, Sergio va empatar després d'una gran jugada de Félix.El Barberà-Andalucía B es va tornar a posar per davant al minut 63. Els visitants van aprofitar un contracop per marcar el 3 a 5 al minut 69.

És la cinquena derrota seguida del Santa Perpètua B, que està afrontant els darrers partits amb moltes baixes.El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc jugarà a Martorelles.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]