El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 66 a 43 a la pista del Begues. És la tercera derrota en tres jornades per a l’equip perpetuenc, que té molt complicada la permanència.Al primer quart, el Llar 56 ja perdia per 27 a 11. Al descans, el Begues dominava per 37 a 19. Els altres dos parcials també van ser favorables als locals (15-14 i 14-10).

El Llar 56 és el cuer d’aquest grup de permanència amb tres derrotes i cap victòria. El líder és el Sant Andreu amb tres partits guanyats; el segon, el Sant Josep Obrer B, amb dues victòries i una derrota; i el tercer, el Begues, amb un triomf i dos partits perduts. Només els dos primers salvaran la categoria. El Llar 56 s’enfrontarà ara al Sant Josep Obrer B.L'entrenador perpetuenc, Isra Gómez, creu que la permanència està força complicada.

D’altra banda, el sènior masculí B del CB Santa Perpètua va perdre dissabte amb el Ramon Llull Vermell per 36 a 83 i diumenge contra el Kobras B per 70 a 37. El Santa Perpètua B, que és el cuer, jugarà ara contra el Collblanc C.
I el sènior femení, que va descansar el cap de setmana passat, jugarà dissabte contra l’ASME i, diumenge, a la pista del Sant Sadurní.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]