hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua va organitzar una ahir un acte de reconeixement al conjunt aleví A del Club Hoquei Santa Perpètua, que el 15 de maig es va proclamar campió d’Espanya. L’equip perpetuenc va ser rebut per l’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor d’Esports, Julio Pérez, a la Sala de plens. A l’acte, van assistir també el president del CH Santa Perpètua, Carles Torras, i els familiars dels jugadors.

L’aleví A del Club Hoquei Santa Perpètua, entrenat per Álex Van den Camp, es va imposar a la final al Futbol Club Barcelona. El conjunt perpetuenc també ha aconseguit aquesta temporada el subcampionat de Catalunya.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es va mostrar «molt contenta i satisfeta de veure que l’esport de Santa Perpètua avança i que força sovint tenim equips que destaquen» i va preguntar els jugadors per la seva experiència al voltant del campionat. Els joves esportistes van coincidir a destacar la tasca del seu entrenador i li van agrair la confiança dipositada en ells. Isabel Garcia també va mostrar la seva satisfacció de la pràctica esportiva al municipi i la varietat de disciplines que s'hi realitzen, algunes d'elles amb esportistes destacats.

Per la seva part, l’entrenador de l’aleví A del Club Hoquei Santa Perpètua, Álex Van den Camp, va explicar que una de les claus de l’èxit d’aquest equip ha estat que «té una gran força d’entrega i de treball, esperit de superació i ganes de millorar». A més, es va mostrar satisfet i emocionat en recordar que aquest títol és el primer que aconsegueix el club després de vint-i-cinc anys.

Jan Acebal, capità de l’equip i veí de Santa Perpètua, va destacar que tothom els ha felicitat i que el club també va organitzar una festa per homenatjar-los que va tenir lloc el diumenge 29 de maig.


Foto: Familiars, membres del club, jugadors i autoritats locals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]