hola

Santa Perpètua recupera aquest any la celebració de la Festa de l’Esport després de dos anys de suspensió per la pandèmia de la Covid-19. Els actes tindran lloc avui divendres, dissabte i diumenge. La 23a Festa de l’Esport té com a eslògan EsportivaMENT i la temàtica serà esport i salut mental.

En aquesta edició, es premiarà als millors esportistes entre els anys 2019 i 2021. Els guardons per als esportistes més destacats seran per a Tània Casatejada, del Club Natació Santa Perpètua, cinquena classificada al 48è Meeting Internacional Swann Oberson 2019, i per a Raúl Ternero, de l’Escola de Karate Senshi Dojo, tercer al Campionat d’Espanya sènior l’any 2021.

Els premis per als equips més destacats seran per al júnior A Nivell B del Club Bàsquet Santa Perpètua, campió de lliga; per al cadet femení de la UCF Santa Perpètua, guanyador del Campionat de Catalunya el 2021, i per al mini benjamí de l’Sport Sala, campió de lliga la temporada 2019-2020.

En l’apartat de reconeixement a l’esportivitat o mèrits esportius, designat per les mateixes entitats a alguns dels seus equips o esportistes, els premiats seran el juvenil A de l’Sport Sala; l’infantil B del Club Esportiu Santa Perpètua; Carlos Lloret, del Club Natació Santa Perpètua; Ada Morales, del Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua; l’infantil del Club Hoquei Santa Perpètua; l’equip de kumite de l’Escola de Karate Senshi Dojo; Toni Granados, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; Sara Mur, del Club Rítmica Santa Perpètua; l’infantil masculí de la UCF Santa Perpètua, i el mini mixt verd del Club Bàsquet Santa Perpètua.

Els premis a la commemoració d’aniversari seran per al Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua (40 anys); per al Club Esportiu Santa Perpètua (15) i per a l’Escola de Karate Senshi Dojo (10).

Les mencions especials seran per a Paco Navarro, Paco Anguera i Álex Monleón.

La primera activitat de la 23a Festa de l’Esport se celebrarà aquest divendres, 3 de juny, i serà el primer Campionat de Cal·listènia, que tindrà lloc al parc de cal·listènia que hi ha al Parc dels Ametllers entre les 17 i les 20 h.
Demà dissabte, se celebraran a partir de les 9 del matí, diferents activitats, com ara la mostra d’entitats, que comptarà amb la participació de 18 clubs esportius i dues entitats relacionades amb la salut mental: AFAVO, associació de famílies d’afectats d’Alzheimer i AFIFAC, associació de fibromiàlgia.

El lliurament de premis als millors esportistes i equips i als participants de la Lliga escolar Fair Play està previst per a les 13.30 h al Pavelló 1. El Club de Patinatge, el Cub de Rítmica i el grup de hip hop de la Regidoria d'Esports realitzaran una actuació relacionada amb la temàtica d'enguany de la Festa de l’Esport.

Diumenge, també en el marc de la Festa de l’Esport, tindrà lloc la 13a Cursa Popular Els 10 de Santa, organitzada pel Club Esportiu Fondistes Fem Força i per l’Ajuntament.


Foto: Una vintena d'entitats, 18 esportives i dues de salut participaran a la mostra en el marc de la Festa de l'Esport / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]