hola

Sergi Carrasco va guanyar el primer Campionat de cal·listènia de resistència física de Santa Perpètua que es va celebrar divendres en el marc de la Festa de l'Esport. El segon classificat va ser Oriol Val i el tercer, Álex Guerrero.
Un total de 24 esportistes van participar en la competició, que van organitzar l’Ajuntament, l’empresa BarManiaPro i un grup de joves de la nostra localitat amants d’aquest esport. Durant l'activitat, també hi va haver exhibicions. Després d'una primera ronda, dels 24 inscrits, van quedar només vuit participants, que es van anar enfrontant en eliminatòries. Els dos finalistes van ser Sergi Carrasco i Oriol Val. La competició consistia a completar diversos exercicis de dominades, flexions i fons de paral·leles, entre d'altres.

El cap del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, va avançar que la idea és que aquest campionat de cal·listènia tingui continuïtat en les pròximes edicions de la Festa de l'Esport. José Antonio Nieto, responsable de la firma BarManiaPro, va remarcar l'assistència al campionat. Per la seva banda, Roger Palmer, jove perpetuenc que va participar en l'organització de la competició, va destacar la qualitat dels participants, i el guanyador del primer Campionat de cal·listènia de Santa Perpètua, Sergi Carrasco, va dir que la competició havia estat molt dura.


Foto: Un moment del primer campionat de cal·listènia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]