hola

 

La temporada d’estiu de les piscines municipals de Santa Perpètua de Mogoda començarà dissabte i es perllongarà fins al 5 de setembre. Del 18 de juny al 31 de juliol i del 29 d’agost al 5 de setembre, l’horari de la de la piscina de 50 metres serà d’11 a 19 hores de dilluns a divendres i de 10 a 19 hores els caps de setmana. De l’1 al 28 d’agost, l’horari de dilluns a divendres s’ampliarà mitja hora i serà d’11 a 19.30 hores.
La piscina de 25 metres només es podrà utilitzar en horaris concrets i establerts segons quadrant del servei. Aquesta piscina estarà tancada del 15 al 28 d’agost i el cap de setmana del 3 i 4 de setembre. Els dies 6 i 7 de setembre estaran tancades les dues piscines.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha previst abonaments de temporada, mensuals i quinzenals, en les categories familiar i individual. L’abonament familiar inclou pares i fills menors de 18 anys. El preu de l’abonament familiar de temporada és de 115 euros mentre que l’individual de temporada és de 70 euros. El familiar mensual és de 56 euros i l’individual mensual, de 32 euros; el familiar quinzenal és de 32 euros i l’individual quinzenal, de 17,50 euros. Per fer l’abonament a la recepció del Pavelló Municipal d’Esports, cal aportar el DNI, la domiciliació bancària original o document que ho acrediti i el Llibre de família. La persona que s’inscrigui cal que sigui la titular de la llibreta. Si és menor o no és el titular, haurà d’anar a fer la inscripció la persona que sigui titular.

Les entrades per entrar puntualment a les piscines municipals durant l'estiu s'hauran de comprar online a través del web municipal. La compra s'haurà de fer amb 24 hores d'antelació en el següent enllaç: https://staperpetua.koobin.cat/ . Aquest enllaç començarà a estar operatiu a partir del 17 de juny. 


Foto: Piscines Municipals / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]