Les germanes Laura i Gisela Vicente van guanyar divendres amb el Generali Palau l’OK Lliga, la màxima competició espanyola de l’hoquei patins femení. L’equip de la localitat veïna es va imposar en el segon partit del play-off final al Telecable Gijón per 3 a 5. El Palau va aconseguir la lliga per la via ràpida i no va donar opció a disputar el partit de desempat.

Després de guanyar el primer partit de l’eliminatòria a Palau, l’equip de les germanes Vicente es traslladava a Gijón. Divendres, va tenir la primera oportunitat per guanyar el títol i no la va deixar escapar. El Telecable va inaugurar el marcador, però el Generali va remuntar amb dos gols seguits. Les de Gijón van fer el 2 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, va arribar el 2 a 3, però el Gijón va tornar a igualar. El Generali va sentenciar el partit amb dos gols més, que ja no van tenir resposta per part de l’equip local.Laura i Gisela Vicente han repetit aquesta temporada els èxits de l’anterior i han guanyat la Copa d’Europa i la lliga.

Gisela Vicente s'ha mostrat molt satisfeta amb el títol de lliga aconseguit divendres.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]