El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 12 a 0 l'Alella B. Els perpetuencs van fer un gran partit i van ser superiors en tot moment als seus rivals.

L'Sport Sala va disposar d'ocasions de gol des del primer minut, però no va inaugurar el marcador fins al minut 4 amb un gol de falta directa de Naranjo. En una acció anterior, un defensa havia tret sota pals un xut de Medrano.
Guille va fer un gran gol al minut 7. L'Alella B va donar un ensurt poc després amb una rematada al pal. L'Sport Sala va continuar dominant i Naranjo va marcar el 3 a 0 al minut 13 culminant una gran acció d'atac de l'equip local.

En el tram final de la primera part, l'Sport Sala va deixar sentenciat el partit. Naranjo va fer el seu tercer gol particular i el quart del seu equip. Al minut 18, l'Alella B es va marcar un gol en pròpia porta després d'un xut d'Aleix, que, abans d'arribar al descans, va aconseguir dos gols de doble penal. En la darrera acció de la primera part, des de la línia defensiva local, Aleix va fer un xut molt llunyà que es va estavellar en el travesser de la porteria visitant.

Al minut 1 de la segona part, Marc Jiménez va protagonitzar una gran intervenció per evitar un gol de l'Alella B. L'Sport Sala va fer dos gols seguits, un d'Albert i un altre d'Iván.Aleix va donar dues assistències en dos contracops que Ibai no va desaprofitar i el mateix Aleix va tancar la golejada al minut 16.

L'Sport Sala és el líder del seu grup amb sis punts en dos partits. El seu proper rival serà el Castellterçol.Paco Sánchez, un dels entrenadors de l'Sport Sala, destacava el gran partit que havia fet el seu equip.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]