El sènior A de l’Sport Sala es manté en primera posició al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana després de guanyar diumenge per 5 a 8 a Castellterçol. Iván va inaugurar el marcador al minut 4. Tot just abans del descans, Ibai va anotar el 0 a 2.

Al minut 23, Medrano va fer el 0 a 3, però el Castellterçol va reaccionar i va marcar dos gols seguits. Alegría va respondre amb dos gols als minuts 30 i 31. El Castellterçol va entrar de nou al partit amb dos gols. Poc després, els perpetuencs van sentenciar amb un gol d’Ibai i un altre de Naranjo. En el darrer minut, els locals van marcar el 5 a 7 i Aleix va fer el definitiu 5 a 8.

L’Sport Sala, líder amb nou punts, jugarà dissabte a casa contra l’Arenys de Mar, que és desè amb tres punts.

D’altra banda, el sènior B de l’Sport Sala va perdre el cap de setmana a la pista del Fútbol Sala Unión Llagostense C per 3 a 1. Els perpetuencs es van avançar amb un gol de Cristian al minut 14, però els llagostencs li van donar la volta al marcador a la segona part.

L’Sport Sala B, que és antepenúltim amb tres punts, rebrà dissabte la visita del Vic, que és novè també amb tres punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]