El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre ahir diumenge per 65 a 69 contra la Salle Horta i va encaixar la cinquena derrota de la temporada. El partit va ser molt igualat i no es va decidir fins als darrers segons.
Després d'un triple inicial dels perpetuencs, els visitants van anotar vuit punts seguits. Al final del primer quart, el resultat era d'11 a 20.

Durant el segon quart i gràcies a un parcial de 8 a 0, el Llar 56 va empatar (22-22). Al descans, però, el marcador era de 24 a 30.

El tercer quart va començar amb una cistella visitant. El Santa Perpètua va fer els seus millors minuts en atac i va signar un parcial de 13 a 0. Poc després, va aconseguir el seu màxim avantatge (40-33). La Salle Horta va reaccionar i, al final del quart, hi havia empat (45-45).

Durant el darrer quart, els locals van arribar a dominar de quatre punts, però van encaixar deu punts seguits, un parcial que va ser decisiu.El proper rival del Llar 56 serà el Nou Badia del Vallès.

Per la seva part, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure dissabte a casa contra la Salle Horta B per 55 a 65. Els de la nostra localitat han perdut els cinc partits que han disputat i la propera jornada s'enfrontaran al Canyelles C.

D'altra banda, el sènior femení va derrotar dissabte el Pedagogium per 105 a 27 i va sumar la segona victòria de la temporada. El seu proper rival serà l'Orlandai.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]