hola

El Centre Municipal de Futbol Paco Navarro va acollir dissabte la Trobada de futbol de seleccions territorials sub-12 en categoria masculina i femenina. A la nostra localitat, es van donar cita les seleccions del Vallès Occidental Sabadell, Vallès Occidental Terrassa, Vallès Oriental, Anoia, Baix Llobregat, Terres de l’Ebre, Maresme, Osona, Penedès-Garraf i Tarragona. Els partits van tenir una durada de dues parts de vint minuts. Totes les seleccions van disputar tres partits.

L’objectiu de la Trobada, en format lligueta i sense cap mena de competició ni finals, era fer un seguiment de jugadors i jugadores per tal que puguin ser convocats per les seleccions catalanes base. Dos esportistes de la UCF Santa Perpètua, Carlos Cenicero i Nadia Rodríguez, van jugar amb les seleccions del Vallès Oriental. Una altra perpetuenca, Kiara Duch, va ser una de les entrenadores de la selecció masculina del Vallès Oriental.

La jornada va ser organitzada per la Federació Catalana de Futbol, amb la col·laboració de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua i de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Hi van ser presents el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d'Esports, Julio Pérez. Ariadna Mingueza també es va passar una estona per les instal·lacions municipals de futbol.

El president de la UCF Santa Perpètua, Paco Torres, va destacar que tot havia anat molt bé.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Julio Pérez, va remarcar el fet que Santa Perpètua aculli activitats d'aquest tipus.

Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, va destacar que uns del motius de celebrar-se la trobada al nostre municipi eren "les espectaculars instal·lacions" i  ser un lloc cèntric per desplaçar-se totes les delegacions participants.


Foto: El Centre de Futbol Municipal Paco Navarro va acollir aquesta trobada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]