El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre ahir amb el Pedagogium per 55 a 67. Els perpetuencs van arribar a tenir un avantatge de 19 punts, però van jugar molt malament durant el darrer quart i van ser superats pel seu rival. El Llar 56 va comptar ahir amb dos nous jugadors, Pere Hernández i Albert Fandos.

El partit va començar amb un parcial de 0 a 6. Els de la nostra localitat es van recuperar i, al final del primer quart, el resultat era de 18 a 20.Els perpetuencs van ser molt superiors durant el segon quart, que van iniciar amb un parcial de 7 a 0 i van finalitzar amb un altre d'11 a 0. Al descans, guanyaven per 38 a 25.

A l'inici del tercer quart va continuar el domini local. El Llar 56 va aconseguir el seu màxim avantatge amb un marcador de 48 a 29. Els visitants, que semblaven clarament inferiors als locals, van reaccionar i el quart va acabar amb un resultat de 51 a 42.La primera cistella del darrer quart va ser local. A partir d'aquí els perpetuencs van rebre un parcial de 0 a 20. No els sortia res en atac i, en defensa, eren superats pel Pedagogium, que finalment es va emportar el triomf.

El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc jugarà a la pista del Gassó.

D'altra banda, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure ahir a casa contra el Roser per 47 a 61 i va encaixar la desena derrota de la temporada. La propera jornada, jugarà contra la Marina B.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]