El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge a la pista del líder, el Ciutat Vella B, per 68 a 71. Els perpetuencs van fer un gran partit davant d’un equip que estava invicte.Al final del primer quart, els perpetuencs vencien per 13 a 16. Durant el segon quart, va continuar la igualtat, però el Ciutat Vella B va marxar al descans amb avantatge (33-32).

El tercer quart va ser decisiu. Amb el marcador de 45 a 43, el Llar 56 va signar un parcial de 0 a 13 que li va permetre iniciar el darrer quart amb un marcador favorable de 45 a 56. En els darrers deu minuts, el Ciutat Vella B va arribar a empatar (63-63). El Llar 56 va mantenir el tipus i es va emportar la tercera victòria de la temporada.

El proper cap de setmana, rebrà la visita del Dominiques de Barcelona, un altre equip de la part alta de la classificació.

Per la seva part, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre diumenge per 57 a 71 contra la Roca i va encaixar l’onzena derrota de la temporada. Els perpetuencs, que són els cuers, es desplaçaran el proper cap de setmana a la pista del líder, l’Alzina-Ceissa.

D’altra banda, el sènior femení va caure diumenge per 65 a 52 contra el Bellvitge-Joan XXIII. El proper cap de setmana, jugarà dos partits contra el JAC Sants B i contra el Maristes Ademar.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]