El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a tres gols al camp del Montmeló en el primer partit de la segona volta del campionat de lliga. Els de Rubén Hurtado van veure com se'ls escapaven els tres punts en el tram final del partit.

Pau Costa va inaugurar el marcador al minut 19. El Montmeló va remuntar amb gols als minuts 23 i 38. Abans del descans, Pau va fer l'empat a dos.

Al començament de la segona part, Sergio Ruiz, va marcar el 2 a 3, però el Montmeló va empatar al minut 89. El Santa Perpètua encadena sis jornades sense perdre, amb tres victòries i tres empats.

El conjunt perpetuenc, que és novè amb 24 punts, rebrà dissabte la visita del Palautordera, un equip de la zona baixa de la classificació.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]