hola

El Pavelló d'Esports va acollir ahir diumenge l'acte central de la celebració del 75è aniversari del Club Bàsquet Santa Perpètua. L'entitat va aprofitar per fer la presentació de tots els equips que té aquesta temporada, quinze federats i l'escola.

Els jugadors i jugadores van estrenar la samarreta commemorativa dels 75 anys de vida de l'entitat, que lluiran durant tota la temporada.L’acte va comptar amb l’assistència del vicepresident primer de la Federació Catalana de Bàsquet, Pere Francitorra, que va lliurar una placa al CB Santa Perpètua, i de representants de la Generalitat i de l'Ajuntament. L'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor d'Esports, Julio Pérez, van estar amb el club perpetuenc en aquest dia tant destacat per a la seva història.

El vicepresident primer de la Federació Catalana de Bàsquet, Pere Francitorra, va destacar la feina de clubs com el Santa Perpètua pel bàsquet català.Per la seva part, l'alcaldessa, Isabel Garcia, va explicar que el Club Bàsquet Santa Perpètua està compromès en la formació dels infants i els joves.El regidor d'Esports, Julio Pérez, va remarcar també la feina del club durant aquests 75 anys.

El president del Club Bàsquet Santa Perpètua, Manuel Córdoba, va dir que li feia molta il·lusió veure durant l'acte a alguns dels que van fer possible els inicis del club.El representat Territorial de l'Esport a Barcelona, Josep March, va recordar als jugadors i jugadores que el club els està ensenyant valors.

El club també va convidar a antics jugadors i jugadores, expresidents i expresidentes i a Joan Soley, únic dels fundadors de l'entitat que encara està viu, així com als patrocinadors. Una de les exjugadores, Sílvia Font, que va jugar a la màxima categoria del bàsquet espanyol i va entrenar a diferents equips, ens parlava dels seus records al club perpetuenc.

També es va poder veure un vídeo de David Chanca, l'únic jugador sorgit del CB Santa Perpètua que ha arribat a jugar a la lliga ACB.Un altre dels actes del 75è aniversari, serà la presentació d'un llibre que recull els darrers 25 anys del club. Amb motiu del 50è aniversari, ja es va publicar un llibre sobre la història de l'entitat.


Foto: Jugadors històrics de l'entitat amb Joan Soley (assegut), un dels fundadors de l'entitat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]