hola

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) manté obert el període d’inscripció per participar en la 32a Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo, que se celebrarà el 19 de març. La sortida començarà a les 8 hores al Pavelló d’Esports i finalitzarà al Tibidabo, on s’agafaran els autocars per tornar a la nostra localitat.

El recorregut serà el mateix que l’any passat. D’aquesta manera, es trepitja el mínim asfalt possible i no es passa per les localitats de Ripollet i de Cerdanyola.

La Caminada té una distància de 19,9 quilòmetres i una dificultat mitjana amb un desnivell positiu de 727 metres i un desnivell negatiu de 327 metres. El recorregut passa per Santa Perpètua, el Parc de la Llacuna, la Ferreria, el cementiri de Montcada, la Font de Mitja Costa, el Turó de Montcada, Can Catà, el Forat del Vent, la Font Groga i el Tibidabo. Al llarg de l’excursió, hi haurà diferents punts de control i avituallament amb voluntaris del CESP.

Les inscripcions es podran fer fins al 12 de març, omplint un formulari que es pot trobar al bloc del CESP (https://femcesp.blogspot.com). Els preus de la inscripció van dels 12 al 18 euros. També es podran fer inscripcions presencials a la seu del CESP, al Centre Cívic de la Creueta, tots els dijous i el 7, 8 i 9 de març, com a data límit, de les 19 a les 20 hores. Si després del dia 12 quedessin places vacants, es podria fer la inscripció a un preu de 20 euros el 16 de març al Centre Cívic de la Creueta de les 19 a les 20 hores.L’organització ha previst un màxim de 250 participants.


Foto: Imatge d'arxiu d'una de les edicions / CESP

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]