El sènior A de l’Sport Sala va guanyar dissabte la Unió Futbol Sala Mollet per 8 a 6. El partit va ser molt disputat i els visitants no es van rendir fins al final.

L'Sport Sala va començar molt bé. Iker Codina va fer l'1 a 0 abans que es complís el primer minut de joc. Poc després, Albert va marcar el 2 a 0 i el 3 a 0. Encara no s'havia arribat al minut 3 i els perpetuencs dominaven clarament al marcador.

Els de Mollet van reaccionar i van avisar amb dos xuts als pals de la porteria defensada per Marc Casado. Al minut 7, els visitants van anotar el seu primer gol, però l'Sport Sala va respondre ràpidament amb una recuperació i un gol d'Alegría.

La Unió Futbol Sala Mollet va marcar dos gols seguits als minuts 11 i 12. L'Sport Sala va reaccionar i es va distanciar novament amb un gol d'Iker i un altre d'Iván. Abans del descans, Naranjo va xutar contra el travesser.

La segona part va començar amb una targeta vermella per al porter visitant i un gol de falta d'Albert. Un xut d'Iván es va topar després amb el travesser.

Els molletans no es van rendir i es van tornar a apropar amb dos gols. El partit estava viu i Marc Jiménez es va haver de multiplicar per aturar els llançaments dels visitants.

Al minut 18, Alegría va recuperar una pilota i va marcar. Era la sentència. Els de Mollet ja només van tenir temps per marcar un altre gol. L'Sport Sala es manté en segona posició, però ara ja només a tres punts del líder, el Racing Pineda, que va perdre dissabte a Cardedeu.

D'altra banda, el sènior B de l'Sport Sala va caure dissabte a casa contra el líder del seu grup, el Vilamajor B, per 2 a 8. Els de la nostra localitat van plantar cara durant els primers 25 minuts amb un resultat d'empat a dos. Els gols locals van ser obra d'Eloy Carrasco i d'Iván Rodríguez. A la segona part, el líder va ser superior.

L'Sport Sala B es desplaçarà ara a la pista del Sant Feliu de Codines B.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]