hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va encapçalar la visita institucional que es va fer ahir a la tarda a l’Skate Park, ubicat al Parc dels Ametllers.Garcia va estar acompanyada per alguns regidors, entre ells, el d’Esports, Julio Pérez, i va parlar amb els joves que han col·laborat en el disseny d’aquesta nova instal·lació.

La delegació municipal també va rebre una explicació per part d'un representant de l'empresa que ha executat l'obra de l'Skate Park. Aquesta instal·lació, que s'ha posat en marxa recentment, és la resposta a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. És un espai de més de 750 metres quadrats de superfície. El projecte ha estat executat per l’empresa Vulcano Skateparks per 146.819,98 euros.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar ahir que "en tot moment hem tingut en compte l'opinió dels nostres joves del municipi i la persona responsable que ha fet l'equipament ens diu que ha estat d'una gran vàlua poder tenir aquests joves i treballar conjuntament". Isabel Garcia va detallar que "és un equipament per persones que comencen en la pràctica d'aquest esport i també per a persones que ja el coneixen, són compatibles les dues modalitats, és un èxit".

Dos joves que han fet aportacions al disseny, Ramon Egea i Asier García, van explicar durant la visita que "vam fer algunes reunions amb l'empresa i amb les nostres propostes ho han intentar adaptat als gustos de tothom, està prou bé i és molt complet". Pol Miró, responsable de l'empresa Vulcano Skateparks, ha detallat que "hem fet un disseny que contempla la polivalència en disciplines i nivells i el resultat és un skate park fluid".


Foto: La delegació municipal, joves i representats de l'empresa davant de la nova instal·lació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]