El sènior de l'Sport Sala va aconseguir dissabte la tercera victòria de la temporada en derrotar l'Inter Sentmenat per 6 a 4. Saúl, amb dos gols als darrers instants, va decidir un partit que se li havia complicat molt als perpetuencs.

José va fer l'1 a 0, però l'Inter Sentmenat va pressionar molt i va disposar de clares ocasions. David va estar molt encertat sota pals. A més, en el tram final de la primera part, els de Javi Sánchez van aprofitar molt bé les seves accions de cara a gol. Així, al minut 17, Iván va marcar el a 2 a 0. Un minut després, el mateix Iván va fer pujar al marcador el 3 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

Al començament de la segona part, Ángel va protagonitzar una gran acció individual i va aconseguir el 4 a 0. L'Inter Sentmenat no es va venir abaix i va buscar la remuntada. Els gols visitants van anar arribant fins que, a falta d'un minut i 39 segons per al final, va pujar al marcador el 4 a 4. Afortunadament, en la següent jugada va marcar Saúl. El mateix Saúl va anotar el 6 a 4 definitiu a falta de 39 segons.

L'Sport Sala suma nou punts i descansarà els dos propers caps de setmana.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]