El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va començar diumenge la segona volta del campionat de lliga al grup 9 de la Tercera Catalana amb un empat a un gol al camp del Palau. La primera part va acabar sense gols. El Santa Perpètua es va avançar al minut 60 amb un gol de Silvano de penal i va encaixar l'empat quinze minuts després.

El conjunt perpetuenc va empatar la jornada anterior a zero gols al camp de la Torreta. Els locals van aconseguir un punt valuós contra el tercer classificat i van demostrar que es troben en un bon moment de forma.

El Santa Perpètua porta sis jornades seguides sense perdre en les quals ha sumat tres victòries i tres empats. L'equip que entrena Juan Pedro Verjaga és dotzè amb 22 punts i dissabte rebrà la visita del Sarrià. El proper rival dels perpetuencs ve de guanyar per 3 a 0 el Santa Eulàlia de Ronçana, és el líder amb 42 punts i és l'únic equip del grup que no ha perdut cap partit.

El Santa Perpètua ha fitxat un nou jugador. Es tracta de Xavi Cabrillán, que juga de defensa central i que la temporada passada militava al juvenil del Sant Andreu.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]