hola

Mulla't de 2015

Les piscines municipals de Santa Perpètua s’han adherit un any més a l’activitat solidària del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que tindrà lloc aquest diumenge. La jornada començarà a les 10 hores amb l’obertura de les piscines municipals, de 25 i 50 metres. Els participants podran nedar metres per l’esclerosi i rebre un diploma acreditatiu.

L’organització prendrà nota de les dades per aportar-les a l’associació i fer al final de la jornada un comput general. A les 12 hores, tindrà lloc el salt multitudinari a l’aigua per mullar-se per l’esclerosi com a símbol de suport els afectats.
Durant el Mulla’t també es vendrà material commemoratiu com ara samarretes, gorres, bosses i tovalloles per tal d’aconseguir fons per a la Fundació Esclerosis Múltiple (FEM), organitzadora de la iniciativa. El Mulla’t per l’esclerosi arriba aquest any a la seva edició número 23.

A Catalunya hi ha més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia i prop de 46.000 a Espanya. Més de 600 piscines catalanes participaran activament a la campanya. L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central.

Les piscines de Santa Perpètua van registrar l'edició passada rècord de participació al Mulla't, quan es van llençar simultàniament a les piscines un total de 465 banyistes. A més, 94 persones van nedar un total de 41.425 metres durant la jornada.


Foto: A les 12 hores es realitzarà el salt conjunt a totes les instal·lacions participants / L'informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]