hola

La temporada d’estiu de les Piscines Municipals de Santa Perpètua de Mogoda va finalitzar el diumenge 11 de setembre. A dades de 31 d’agost es van comptabilitzar un total de 953 abonaments i 13.835 entrades. En relació a l’estiu de 2015, s’han incrementat el número d’entrades venudes en més de 1.500, però en canvi s’ha registrat una petita davallada en el número d’abonaments (77 menys aquest estiu).

Aquest any, la temporada es va iniciar més tard, 18 de juny, i s’ha perllongat fins a l’inici del curs escolar. Per tant, les Piscines d’estiu han estat obertes durant la Festa Major. Segons dades provisionals del Servei d’Esports, del 3 al 5 de setembre, les piscines han comptat amb 1.419 banyistes, dels quals 927 són abonats i 492 corresponen a entrades.

Aquesta temporada s’han introduït algunes novetats com les dates de temporada que ha finalitzat l’11 de setembre, quan habitualment acabava el 31 d’agost, i també s’ha ampliat l’horari d’obertura de les instal·lacions durant mitja hora entre el 4 de juliol i el 4 de setembre.

Aquestes novetats s’han introduït a partir dels suggeriments que en els últims anys la ciutadania i els usuaris han fet arribar a Esports. El Servei d’Esports ha valorat positivament el canvi i ha confirmat que el proper any es mantidran les noves dates d’obertura i tancament.


Foto: Imatge d'arxiu de les Piscines Municipals / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]