Futbol UCF

El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre el cap de setmana per 3 a 1 al camp del Lliçà de Vall. És la tercera derrota que pateix aquesta temporada el conjunt perpetuenc.

El Lliçà de Vall va marcar l'1 a 0 al minut 35 i amb aquest marcador es va arribar al descans. Al minut 69, els locals van fer el 2 a 0. Jordi Camí va reduir les diferències al minut 78, però el Lliçà de Vall va sentenciar amb un tercer gol.

Dissabte, el Santa Perpètua rebrà la visita del Llinars. Els de la nostra localitat són sisens amb 17 punts, a nou dels dos equips que encapçalen el grup 9 de la Tercera Catalana, el Parets i la Lourdes. El proper rival del Santa Perpètua és tretzè amb deu punts i ve d'empatar a dos gols contra l'Ametlla.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]