El sènior de l'Sport Sala va patir el cap de setmana la tercera derrota seguida. L'equip perpetuenc va perdre per 7 a 3 a la pista del Premià de Dalt B. Durant la primera part, els de Premià es van avançar en dues ocasions, però, al descans, l'Sport Sala manava per 2 a 3 amb gols de Tonino, Iván i Carrascosa.

A la segona part, el Premià de Dalt B va marcar cinc gols, mentre que l'Sport Sala no va ser capaç de fer-ne cap. L'Sport Sala és setè amb sis punts i dissabte rebrà la visita de l'Inter Esportiu Malgrat, que és vuitè també amb sis punts. El tècnic perpetuenc, Javi Sánchez, va explicar que van fer una segona part molt dolenta contra el Premià de Dalt B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]