El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge el primer partit de l'any 2017 per un clar 0 a 6 al camp del Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat. Oriol Gayola va fer el 0 a 1 al minut 23 i, poc després, Pato va marcar el 0 a 2. El Santa Eulàlia va veure com li expulsaven un dels seus jugadors amb vermella directa al minut 26. Abans del descans, Óscar García va fer el 0 a 3.

A la segona part, els perpetuencs van marcar altres tres gols, un d'Adrián Lamas, un altre d'Oriol Gayola i un en pròpia porta dels locals.

Després d'aquest triomf davant d'un equip de la zona alta de la classificació, el Santa Perpètua se situa vuitè al grup 9 de la Tercera Catalana amb 24 punts. Dissabte, rebrà la visita del líder, el Parets, que suma 44 punts i només ha cedit dos empats fins ara.

Al grup 8 de la Quarta Catalana, el Santa Perpètua B va caure diumenge al camp del líder, l'Athlètic Rubí per 3 a 2. Els de Rubí va marcar el primer gol al minut 35 i, dos minuts després, Jordi Salvañá va empatar. El Santa Perpètua es va avançar en el marcador amb un gol d'Óscar López al minut 63, però, en el tram final del partit, els locals van remuntar.

El Santa Perpètua B és dotzè amb 12 punts i el proper cap de setmana rebrà la visita del Martorelles, que és novè amb 20 punts.

En futbol femení, l'amateur del Santa Perpètua rebrà dissabte la visita de l'Escola de Futbol de Mataró després del descans del cap de setmana passat. Les de la nostra localitat són vuitenes amb 12 punts, mentre que el seu proper rival és sisè amb 18.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]