El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte contra el segon classificat, l'Iris de Badalona, per 2 a 4. Els perpetuencs van fer un bon partit, però els va faltar encert en atac per aconseguir un resultat positiu i trencar la dinàmica negativa de les darreres jornades.

Els de Santa Perpètua es van avançar a la primera part amb un gol d'Álex, però els visitants van empatar i, a falta de sis segons per al descans, van marcar l'1 a 2.

A la segona part, va dominar l'Sport Sala, que va tenir diverses ocasions per empatar. En el tram final del partit, els perpetuencs van arriscar amb accions de porter-jugador i els de Badalona ho van aprofitar per sentenciar. Va arribat l'1 a 3; Ángel va fer el 2 a 3, però, finalment, l'Iris va marcar el 2 a 4.

L'entrenador de l'Sport Sala, Javi Sánchez, estava satisfet amb l'actitud dels seus jugadors. L'Sport Sala anirà a la pista del Riudellots el proper cap de setmana.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]