El primer equip de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 4 a 3 el Sant Julià de Ramis i va acabar amb una ratxa que l'havia portat a sumar sis derrotes seguides. El partit no es va decidir fins al final i va estar marcat per la manca d'encert dels de Javi Sánchez de cara a porteria.

Durant la primera part, els locals van fallar moltes ocasions de gol, mentre que els visitants van marcar en la seva primera oportunitat. Només començar la segona part, el Sant Julià de Ramis va fer el 0 a 2. Javi Navarro va retallar distàncies ràpidament. Al minut 7, Ángel va marcar l'empat amb una gran combinació amb Sergio Carrascosa. El 3 a 2 el va fer Álex al minut 8. Els visitants van empatar al minut 14 i després van fallar un doble penal i van enviar una pilota al pal.

A falta de dos minuts per al final, Oli va fer el 4 a 3 i va certificar una victòria molt important per a l'Sport Sala. Els perpetuencs són desens amb 12 punts i dissabte rebran un rival directe, el Canet B, que és dotzè amb 10.

El tècnic perpetuenc, Javi Sánchez, indicava que el seu equip havia patit massa per sumar la victòria.

El proper cap de setmana, l'Sport Sala rebrà la visita del Canet B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]