El primer equip de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 0 a 1 contra el Vilamajor i va trencar una ratxa de cinc partits sense perdre. Els visitants van fer l'únic gol del partit al minut 1 i els perpetuencs no van saber aprofitar cap de les ocasions que van tenir.

El Santa Perpètua suma 37 punts i la propera jornada anirà al camp de l'Atlètic del Vallès, que està situat a la zona baixa de la classificació.

D'altra banda, el Santa Perpètua B va caure dissabte per 6 a 1 al camp del Sant Fost. Els perpetuencs perdien 2 a 0 al descans. A la segona part, Juan González va fer el 2 a 1, però el Sant Fost va sentenciar amb quatre gols més. El proper cap de setmana, el Santa Perpètua B, que és antepenúltim rebrà la visita del Cercle Sabadellès 1856, que lluita per l'ascens.

Per la seva part, l'amateur femení va aconseguir diumenge la setena victòria de la temporada en derrotar el cuer, el Mollet, per 12 a 0.  Les jugadores que entrena Galo, que són vuitenes amb 23 punts, jugaran ara al camp del penúltim, el Lloretenc.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]