hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el Concurs per escollir el cartell de la 20a Festa de l'Esport. El període de presentació de les propostes finalitzarà el 27 d'abril. A les obres, hi haurà de figurar l'eslògan de la Festa de l'Esport Viu l'esport amb respecte.

Totes les persones que vulguin, sense cap límit d'edat, podran participar en aquest concurs. Els cartells hauran de ser originals, inèdits i no podran ser adaptacions o modificacions d’obres anteriors. Així mateix, no podran haver estat presentats o premiats en cap altre certamen. En el cartell, hi haurà de constar el logotip de l’Ajuntament de Santa Perpètua (si no en disposeu, cal reservar l’espai i indicar-ho), el text següent: 20a Festa de l’Esport 2017, SANTA PERPÈTUA DE MOGODA, la data: 3 i 4 de juny, l’eslògan Viu l’Esport amb respecte. El format del cartell haurà de ser DIN-A3 i es pot fer amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, etc...). Les obres s’han de presentar al registre del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, situat al Pavelló, de 8 a 18 hores de dilluns a divendres. A la part de darrere del cartell hi haurà de constar les dades personals de l'autor.

S’estableixen dos premis per al total d’obres presentades: Premi absolut al qual poden optar tots els concursants sense límit d’edat i serà el cartell oficial de la Festa de l’Esport i un segon premi, que correspondrà a l'obra del primer classificat en categoria infantil, al qual hi poden optar els nascuts a partir de l’any 2003. El guanyador del premi absolut rebrà 150 euros i un abonament familiar per a la piscina d’estiu valorat en 91,30 euros, mentre que el premi infantil està dotat amb un abonament familiar de la piscina d’estiu.


Foto: Imatge d'una de les activitats de la 19 Festa de l'Esport / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]