El sènior de l'Sport Sala va empatar dissabte a tres gols a casa contra el Manlleu, un rival directe en la lluita per la permanència. El partit va ser molt igualat. A la primera part, els dos equips van disposar d'ocasions molt clares. El 0 a 1 va arribar en un doble penal al minut 15. Dos minuts després, Ángel va fer l'1 a 1.

A la segona part, va continuar la mateixa tònica. Els dos conjunts tenien ocasions, però amb poc encert. A més, el porter local, David, es va mostrar força encertat. Al minut 8, Saúl va posar per davant l'Sport Sala. Poc després, els visitants van aprofitar una greu errada defensiva dels de Santa Perpètua per empatar.

Al minut 16, el Manlleu va marcar el 2 a 3. L'Sport Sala va arriscar amb porter-jugador i va aconseguir empatar amb un gol d'Ángel al minut 18. En el tram final del partit, els dos conjunts van tenir oportunitats, però el marcador ja no es va tornar a moure.

El tècnic perpetuenc, Javi Sánchez, considera que podien haver aconseguit el triomf. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]