El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua es va proclamar dissabte campió de lliga a falta d'una jornada per a la finalització del campionat en guanyar a la pista del segon classificat, el Masies de Voltregà, per 1 a 3. Els d'Enric Batlle assoleixen l'ascens i la propera temporada jugaran a la Primera Catalana.

Els perpetuencs van aprofitar la primera oportunitat que tenien de sentenciar la lliga. Al descans, ja guanyaven per 0 a 1. A la segona part, va arribar el 0 a 3 i després els locals van fer el gol de l'honor. Els gols del Dalmec els van marcar Òscar, Eloy i Joel. Un centenar d'aficionats van donar suport a l'equip perpetuenc des de les graderies.

Dissabte, amb els deures fets, el Santa Perpètua rebrà el Caldes de Malavella en el darrer partit de la lliga. Els jugadors d'Enric Batlle han estat els grans dominadors del grup C de la Segona Catalana. De moment, sumen 57 punts, quatre més que el segon, el Masies de Voltregà, que ja ha acabat la competició. Han guanyat 18 partits, n'han empatat tres i només n'han perdut dos; han marcat 118 gols i n'han encaixat 42. El Caldes de Malavella, que és setè, és un dels dos equips que els han derrotat aquesta temporada.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]