hola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà la primera setmana del mes d’octubre una nova temporada de les activitats esportives municipals per a adults. Les persones interessades ja es poden inscriure al Pavelló d’Esports. També està oberta la inscripció per a l’escola esportiva i per a les classes de hip-hop i tennis per a infants.


Tant l’escola esportiva com el hip-hop i el tennis començaran el 2 d’octubre per a aquells que s’inscriguin en el torn de dilluns i dimecres, i el dia 3, per al torn de dimarts i dijous. En el primer cas, hi haurà reunions informatives el 27 de setembre i en el segon, el dia 28.

Pel que fa als adults, el dia 2 començaran les aeromodalitats, la gimnàstica de manteniment i el fitpump, mentre que el dia 3, s’iniciarà el fitpilates, i altres grups de fitpump, aeromodalitats i gimnàstica de manteniment.

La piscina acollirà cursets en dos grups, dilluns i dimecres, i dimarts i dijous. El primer començarà el 2 d’octubre i el segon, el dia 3.

La Regidoria d’Esports ha establert tres tipus d’abonament: el complet, amb un preu de 30 euros mensuals; el bàsic de piscina (25 euros) i el bàsic del Pavelló (25 euros).
També hi ha l’opció de fer cursos d’activitats físiques i aquàtiques des de 12,50 euros. L’horari d’activitats que entren en l’abonament bàsic, com el ciclisme indoor, i les activitats que entren amb l’abonament complet, com el ciclisme indoor+abdominals, krossfit, fit­pump, zumba o gac, s’inicien el 2 d’octubre també.


Foto: Ciclisme indoor / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]