El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va derrotar diumenge el Vendrell per 3 a 2 en el debut a la Primera Catalana. El partit va ser força disputat.

Al descans, els d'Enric Batlle guanyaven per 2 a 0 amb gols de Joel i Lluc. A la segona part, el Vendrell va arribar a empatar. Quan faltava un minut i mig per al final del partit, Albert Codesal va desfer l'empat amb un gol en el llançament d'una falta.

La propera jornada, els de la nostra localitat jugaran a Castellar contra un conjunt que ve de perdre per 9 a 2 amb el Reus Ploms

Derrota de l'equip sénior B

D'altra banda, el sènior B del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va debutar diumenge a la pista del Congrés amb una derrota per 8 gols a 4. Dissabte, els perpetuencs rebran la visita de la Salle Bonanova, que va caure la jornada passada per 4 a 8 contra el Sentmenat.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]