hola

El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua ha començat molt bé la lliga al grup 8 de la Tercera Catalana. L'equip que entrena Marc Galobardes ha guanyat els dos partits que ha jugat.

Dissabte, en la segona jornada de lliga va superar el Llinars per 60 a 67. Els perpetuencs són segons, empatats amb el líder, el Solsona, amb quatre punts. El proper cap de setmana, tornaran a jugar a fora. Visitaran la pista del Parets, que és sisè amb una victòria i una derrota. 

Per la seva part, el sènior femení iniciarà la temporada diumenge al grup 3 de la Tercera Categoria. Les perpetuenques rebran la visita del Torelló. Els altres rivals seran el Canovelles, el Mollet, l'Esquirol, el Sant Gervasi, la Garriga, l'Osona B, el MIR, el Sant Fost, el Sant Celoni i el Tona.

D'altra banda, el sènior masculí B descansarà aquest cap de setmana en la primera jornada de lliga. Els de la nostra localitat jugaran al grup 1 de la Territorial. El primer partit el disputaran el 7 d'octubre a casa contra l'AECAM Malgrat. Al llarg de la temporada, també s'enfrontaran al Montmeló, l'Ametlla, MIR B, Sinera, Argentona B, Pineda de Mar B, Canovelles, Canet, Boet Mataró, Martorelles i Centelles.


Foto: Imatge del primer partit de la temporada / Carles Vidal 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]