El sènior A del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va perdre divendres a la pista del Bell·lloc per 4 a 2. El partit va ser molt igualat, però els de la nostra localitat es van trobar amb una pista que relliscava molt i que va perjudicar el seu joc.
Els perpetuencs tancaven la primera volta del campionat al grup B de la Primera Catalana amb una derrota, la sisena de la temporada. L'equip d'Enric Batlle suma 23 punts, ha guanyat set partits i n'ha empatat dos. La propera jornada, jugarà contra el Vendrell, que té els mateixos punts que els perpetuencs. A la primera volta, el Dalmec Santa Perpètua va guanyar per 3 a 2 el Vendrell.

Sènior B

D'altra banda, el sènior B del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va perdre dissabte a casa contra el Sant Cugat per 3 a 4. Els perpetuencs tanquen la primera volta del campionat al grup A de la Segona Catalana en desena posició amb 13 punts. Els de la nostra localitat han guanyat quatre partits, n’han empatat un i n’han perdut vuit.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]