hola

Més d'un centenar de persones participen avui a la passejada per Santa Perpètua del Cicle A cent cap als cent. L’activitat, que inicia la nova temporada, té lloc aquest matí amb el mateix recorregut d'altres anys.

L’Ajuntament s’ha sumat un any més a aquest cicle, que organitza la Diputació de Barcelona, amb el suport dels consistoris que té per objectiu que els majors de 65 anys practiquin esport i al mateix temps conèixer altres poblacions. Aquest any Santa Perpètua forma grup amb Barberà del Vallès i les Masies de Voltregà. Precisament 49 veïns de barberà participen a la passejada d'avui; 35 són de Santa Perpètua i 25 de les Masies de Voltregà.

Els participants, que han començat el recorregut a tres quarts de deu del matí, han sortit des del Pavelló, i han anat fins al Castell de Can Taió on han fet una aturada per esmorzar i per veure les instal·lacions de l'edifici i de l'escola Barcanova. Després la passejada ha continuat cap a Santiga, on transcorre el 80% dels nou quilòmetres de recorregut.

Agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i una ambulància, a més de tècnics de la Regidoria d'Esports, han acompanyat els participants a la passejada i Xesco Macià s'ha encarregat del guiatge i de les explicacions sobre les característiques arquitectòniques, històriques i naturals dels punts per on passa la caminada.

Avui es duu a terme la primera passejada del Cicle a cent cap als cent, precisament per Santa Perpètua. La segona sortida del Cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als cent de la temporada 2017-2018 se celebrarà el 28 de febrer a Barberà del Vallès, amb inscripcions del 14 al 21 de febrer.


Foto: Alguns dels participants a la passejada d'aquest matí / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]