El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 56 a 62 contra el Tona B, un rival directe per la permanència. Els perpetuencs van jugar molt malament durant el darrer quart i això va ser decisiu.

El primer quart va acabar amb victòria local per 14 a 9. Al descans, els perpetuencs mantenien un avantatge de dos punts (30 a 28). Durant el tercer quart, els perpetuencs van ser superiors i van aconseguir una renda de nou punts (48 a 39). El darrer quart va començar amb un parcial de 0 a 11 a favor del Tona B.

El Santa Perpètua va intentar reaccionar, però no va tancar bé el rebot defensiu i va donar massa facilitats, que el Tona B no va desaprofitar. El tècnic perpetuenc, Marc Galobardes, es mostrava dissabte decebut amb la derrota.

El proper rival de l'equip perpetuenc serà el Navarcles.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]