El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va perdre diumenge per un clar 6 a 1 a la pista del Reus Deportiu. En les últimes cinc sortides, els de Santa Perpètua han perdut quatre partits i només n'han empatat un.

Al descans, els perpetuencs guanyaven per 0 a 1, però a la segona part van ser superats pel Reus Deportiu. A més, van patir un arbitratge molt desfavorable.

El president del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua, Joan Subirats, s'ha queixat de l'arbitratge.

Dissabte, el sènior A del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua rebrà la visita del Sant Cugat. El Dalmec és vuitè al grup B de la Primera Catalana amb 31 punts, mentre que el Sant Cugat és dotzè amb 28 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]