El sènior A del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar dissabte el Sant Cugat per 2 a 0. Els perpetuencs portaven tres jornades sense conèixer la victòria, però van fer un molt bon partit davant d'un rival directe per la permanència.

Els d'Enric Batlle es van avançar al marcador amb un gol de Ramon Subirats. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, el Dalmec va sentenciar amb un altre gol de Ramon Subirats. Cal destacar el gran partit que va fer el porter perpetuenc Adrián.

Amb el triomf de dissabte, els de la nostra localitat se situen en vuitena posició al grup B de la Primera Catalana amb 34 punts. Després del descans del cap de setmana que ve, els perpetuencs aniran a la pista del Caldes, que està situat a la zona baixa de la classificació.

El president del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua, Joan Subirats, ha destacat la importància de la victòria contra el Sant Cugat.

Sènior B

D'altra banda, el sènior B del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va caure dissabte a casa amb l'Horta per 2 a 3. El següent partit el jugarà a Barberà contra el líder.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]