El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 5 a 1 el Santa Eulàlia de Ronçana. Els perpetuencs van afrontar el partit amb moltes baixes, però van ser superiors als seus rivals.

Pato va fer l'1 a 0 al minut 5. Els visitants van empatar tres minuts després a la sortida d'un córner. Al minut 21, Mejías va marcar el 2 a 1 en culminar una bonica acció d'atac dels locals.
El Santa Eulàlia va disposar d'una ocasió molt clara al minut 24, però Adán, amb una gran intervenció, va evitar l'empat. Al minut 43, Pato, amb una espectacular acció individual, va aconseguir el 3 a 1.

La segona part va començar amb una ocasió de Mejías, que va xutar fora. Al minut 60, Pato va marcar el seu tercer gol i el quart del Santa Perpètua. David Rubio va enviar una falta al travesser i, al minut 78, Gayola va establir el definitiu 5 a 1. Abans d'acabar, Mejías encara va tenir temps per enviar un xut al pal. El golejador del partit, Pato, ens explicava que no havien tingut gaires problemes per guanyar.

La propera jornada, els perpetuencs aniran al camp del Vilanova del Vallès.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]