El segon equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 5 a l l'Ametlla en el darrer partit de la temporada. Al minut 5, Vicenç Soley va enviar un xut al travesser. Poc després, César va estar a punt de marcar.

Al minut 8, el porter local, Anguita, va evitar el gol visitant amb dues bones intervencions. Al minut 11, Óscar López va fer l'1 a 0.

Anguita va tornar a salvar el seu equip als minuts 22 i 25. Poc després, Óscar López va marcar el 2 a 0. El mateix Óscar López va aconseguir el 3 a 0 al minut 40.

A la segona part, Oriol Sánchez va marcar el 4 a 0 i Sergi López, el 5 a 0. Després, els visitants van aconseguir el gol de l'honor.

El Santa Perpètua B acaba la lliga en setena posició al grup 6 de la Quarta Catalana amb 36 punts. Els perpetuencs han guanyat onze partits, n'han empatat tres i n'han perdut deu.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]