El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 4 a 0 el Sant Celoni. Els d'Óscar Castel van fer un partit molt seriós i van ser clarament superiors als seus rivals. Amb aquesta victòria, el conjunt local es situa líder del grup 9 de la Tercera Catalana.

Dani Martínez va marcar l'1 a 0 al minut 21. Abans del descans, el Santa Perpètua va fer el 2 a 0 a la sortida d'un córner. Primer va rematar Víctor Durán i després Pato va introduir la pilota dins de la porteria.

Només començar la segona part, un defensa visitant va evitar el tercer gol local. David Rubio i Lamas ho van intentar des de fora de l'àrea. Iván va respondre molt bé a l'única acció de perill del Sant Celoni al minut 68. Dos minuts després, Kevin va marcar el 3 a 0.

Les ocasions del Santa Perpètua se succeïen. Dani va obligar al porter del Sant Celoni a fer una gran intervenció al minut 77. Marcos va tancar la golejada local al minut 88 i després Juanjo Cruz encara va tenir una altra clara ocasió.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, es va mostrar dissabte molt satisfet amb el partit dels seus homes.

El proper compromís del conjunt perpetuenc serà al camp de la Torreta.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]