hola

Laura Vicente es va proclamar el dia 1 de novembre campiona d'Europa amb la selecció espanyola absoluta d'hoquei patins. Espanya va derrotar finalment Portugal per 4 a 2 en el darrer partit de la competició i va aconseguir aquest títol.

En el minut i 45 segons que faltaven d'aquest partit, suspès el 13 d'octubre a causa dels efectes de l'huracà Leslie, les espanyoles van ampliar el seu avantatge i van marcar un gol més amb el qual van sentenciar el títol. El partit, corresponent a la darrera jornada de la competició, es va reprendre amb el marcador de 3 a 2 al mateix pavelló de la localitat portuguesa de Mealhada que va veure com el 13 d'octubre s'apagaven els llums en dues ocasions i queien a la pista restes dels sostre a causa de l'huracà. Al minut 45, Anna Casarramona va marcar el 4 a 2. Les espanyoles tenien suficient amb un empat per aconseguir el títol, ja que el seu goal-average general era millor que el de les portugueses.

Aquest ha estat el cinquè Campionat d'Europa consecutiu per a Espanya i el sisè en la història de la competició. Per a Laura Vicente, és el segon Campionat d'Europa, després del que ja va aconseguir ara fa tres anys a Itàlia. Aleshores la seva presència a la pista va ser pràcticament testimonial, però en la competició disputada a Portugal ha estat la portera titular del combinat espanyol. L'esportista perpetuenca, que juga al Palau a l'OK Lliga femenina, també ha estat dues vegades campiona del Món amb Espanya.

Espanya, entrenada per Ricardo Ares, ha guanyat els sis partits d'aquest Campionat d'Europa. Va debutar a la competició golejant França (6-1) i després va derrotar Suïssa (12-0), Itàlia (1-7), Anglaterra (20-0), Alemanya (10-2) i Portugal (4-2).


Foto: Laura Vicente / Família Vicente

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]