El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte per 2 a 0 el Badalona Futsal Iris B. Els perpetuencs van patir fins al final per sumar tres nous punts i mantenir-se, una jornada més, invictes. L'Sport Sala ha guanyat tots els partits que ha disputat a casa.

El Badalona Futsal Iris B es va tancar molt i va deixar pocs forats. Un d'ells el va aprofitar, a les acaballes de la primera part, Saúl per marcar l'1 a 0. Amb aquest resultat, es va arribar al descans.
Al minut 2 de la segona part, Guille va fer el 2 a 0 després de rebre una assistència d'Iván. Al minut 6, Alonso va tenir una gran ocasió a passada de Joel Aguilar, però el porter va intervenir amb encert. El mateix Joel es va trobar amb una altra bona intervenció del porter poc després.

L'Sport Sala va cometre la cinquena falta al minut 10 i els visitants van disposar del primer doble penal al minut 14. Marc el va aturar.

L'Sport Sala havia de defensar, però no renunciava a l'atac i Abel va xutar fora per poc al minut 14.

Els de Badalona van disposar de dos dobles-penals més, però no van encertar entre els tres pals. Quan van arriscar jugant amb porter-jugador, a falta de cinc minuts per al final, el conjunt local va patir, però va acabar sumant un nou triomf.

El proper partit de lliga dels perpetuencs serà a la pista del Castellar B.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]