El sènior de l'Sport Sala va caure la jornada passada per un contundent 8 a 1 a la pista del Nou Escorial B. Els de la nostra localitat, que tenien moltes baixes, perdien ja al descans per un clar 5 a 0. A la segona part, el Nou Escorial B va arribar a dominar per 7 a 0. El gol de l'honor de l'Sport Sala el va fer Daniel Nacarino.

Després d'aquesta derrota, l'Sport Sala perd la tercera posició. Els perpetuencs són ara quarts amb 22 punts, empatats amb el Nou Escorial B. Dissabte, tancaran la primera volta de la lliga a casa contra el líder, l'Escola Pia de Sabadell B, que suma 33 punts.

Un dels entrenadors de l'Sport Sala, Sebas Escámez, ha indicat que no van poder competir contra el Nou Escorial B per les baixes.

Marcel Bravo, amb la selecció catalana

El perpetuenc Marcel Bravo disputarà amb la selecció catalana de futbol sala de la categoria sub-16 la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions territorials entre demà divendres i dumenge. L’objectiu de Catalunya és classificar-se en aquesta competició per a la fase final del Campionat Espanya, que se celebrarà el 16 i 17 de febrer.

Bravo, que havia militat a l’Sport Sala anteriorment, és jugador del Club Natació Sabadell. L’esportista de Santa Perpètua ha participat en diversos entrenaments de la selecció catalana per preparar la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

Catalunya jugarà divendres contra la Comunitat de Madrid, mentre que dissabte s'enfrontarà al País Basc i diumenge, a Castella-La Manxa.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]